Wat is hypnose?

Wanneer mensen het woord hypnose horen denken ze nog al te vaak aan showhypnose. Maar hypnose is zoveel meer dan tijdelijk je naam of een getal vergeten. Hypnose is vooral een krachtige en snelle manier om veranderingen te realiseren. Stoppen van roken, vermageren, fobie├źn, motivatie of prestaties verbeteren zijn slechtst enkele van de oneindige mogelijkheden van hypnose. Mijn klanten ervaren dan ook blijvende en tastbare veranderingen. Gelukkig wordt hypnose dan ook steeds vaker aangeraden in de medische wereld. Zo wordt het in de geneeskunde steeds vaker gebruikt voor verdoving, pijnbestrijding, revalidatie of blessurepreventie.

Hoe voelt hypnose?

Hypnose is geen slaap. Je beseft alles wat er gebeurt. Het voelt ook voor iedereen anders. Jouw focus en fascinatie zullen vergroten. Het is een vorm van trance waar je heel vatbaar bent geworden voor de suggesties van de hypnotiseur.

Waarom hypnose?

Het mentale heeft op alles een invloed, daarom is hypnose een ideale tool om langdurig succes te ervaren. Het is een duurzame manier om te werken aan jezelf, hierbij staat de bron van het probleem centraal. We pakken dus de wortels van het probleem aan.

Hypnose